Beer & Beverage Concept

En helhetslösning för bryggerier och dryckesproducenter

Med branschledande kompetens inom etikett- och kartongproduktion erbjuder vi Dig att tillsammans med oss ta fram kreativa etikett- och förpackningslösningar för Dina produkter. Allt för att på ett attraktivt sätt lyfta fram det unika i Din produkt och stärka Ditt varumärke.

Vi erbjuder högkvalitativa etiketter i olika utföranden. Välj till exempel metalliserat. Eller varför inte en präglad, obestruken kvalitet med ett gammaldags uttryck?  Vi har ett stort utbud av obestrukna papperskvaliteter för olika specialapplikationer. Självklart har vi även bestrukna kvalitéer till returflaskor eller engångsflaskor, färger avsedda för livsmedelsförpackningar/etiketter  och kartong/papper av rätt kvalitet är ett måste.

Här kan Du få Dina etiketter traditionellt skurna eller i stort sett i vilken form som helst.
Oavsett om det gäller etikettering av glasflaskor, PET-flaskor eller aluminiumburkar så har vi lösningen.

Alla vet värdet av en stilig förpackning. Strand Packaging har en ledande position i Sverige som producent av kartongbaserade exklusiva enstycksförpackningar för flaskor. Hos Strand Packaging hittar Du också 2-, 4- och 6-packs förpackningar med rätt utformning och design för just Dina produkter. Vår konstruktionsavdelning hjälper Dig gärna att ta fram den lösning som passar just Dig.

Dina profilerade glasunderlägg finner du också hos Strand Packaging.

Strand Packaging är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001

Vi förpackar Dina idéer. 

Effektivisering och automatisering.
Funderar Du på att effektivisera Din etikettering eller kartongresare kan vi hjälpa Dig vidare till duktiga samarbetspartners.

Vi finns med hela vägen från uppstart till full produktion.