Extra tjänster
som vi kan hjälpa Dig med

Funderar Du på att köpa en ny eller begagnad resnings/fyllnings maskin eller etiketterings-maskin? Då har vi kontakterna och kan hjälpa Dig med kontakten till våra duktiga samarbetspartners.

 

Resnings/fyllningsmaskin
En arbetsmaskin konstruerad för resning och fyllning av kartongförpackningar för olika produkter, med eller utan broschyr. Av maskinens robusta och effektiva konstruktion kan Du förvänta Dig en flexibel, pålitlig och ekonomisk packningsprocess.

Etiketteringsmaskin
Vår samarbetspartner har ett antal olika etiketteringsmaskiner att välja på beroende på Ditt behov. Från den enkla för det lilla behovet till maskiner med hög hastighet och möjligheten till att montera flera etiketter samtidigt. Vi kan även erbjuda ett stort utbud av andra maskiner till bryggerier, det inkluderar bl.a. bläckstråleskrivare och kontrollutrustning och mycket mer

Vår leverantör av lim har lång erfarenhet av lim för olika ändamål, samtliga är nedbrytbara kvaliteer och fria från zink och borax. Vårt utbud av lim omfattar även lim fritt från TMMD, tungmetaller, fenol och formaldehyd.

Hör av Dig så hjälper vi till olika möjligheter till tekniska och ekonomiska lösningar. Det kan finnas möjligheter att hitta begagnad utrustning.