Packaging Concept

Rätt förpackning till Din produkt.

Neutral och enkel, eller avancerad och exklusiv. Oavsett behov så hjälper vi Dig att ta fram de rätta förpackningarna på ett kostnadseffektivt och miljöriktigt sätt.

När vi konstruerar och producerar Din förpackning ser vi till att den skyddar Din produkt och framhäver dess värde för slutkunden.

OTB
Har ni behov av innerpåse i er förpackning? Det behöver ni inte längre. Låt oss hjälpa dig med vårt concept OTB. Här får ni en tät förpackning utan att använda innerpåse. Detta ger er stora fördelar med minskad miljöpåverkan. Eftersom vi minskar materialåtgången jämfört med er nuvarande förpackning, det ger samtidigt lägre fraktkostnad eftersom fraktvolymen minskar.

Cefa Pac
Är en innovativ förpackning. En plastfri blisterförpackning, helt i kartong och helt återvinningsbar. Blister förpackningen är en av värdens mest använda förpackningskoncept. Ett perfekt sätt att slippa plasten och kniven eller saxen för att komma in i förpackningen eftersom den är Easy Open.
I konceptet finns det packningsmaskiner för både små och stora upplagor.
Detta kan vi erbjuda via ett samarbete med Moltzau i Norge som tagit fram idén och har patent på förpackningen. I Sverige samarbetar vi med Umpack i norra Sverige. Ni kan läsa mer om Cefa Pac här.

Strand Packaging är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Vi förpackar dina idéer.

Behöver Du ett inrede eller en bruksanvisning i Din förpackning?
Vi förser gärna Din förpackning med ett snyggt och funktionellt inrede av kartong eller något annat material och behöver du en bruksanvisning så ordnar vi det utan problem.    

 Om Du önskar så hjälper vår samarbetspartner till med designen av din förpackning.


Effektivisering och automatisering.

Om Du funderar på ytterligare effektivisering av Dina förpackningslinjer kan vi hjälpa Dig vidare till duktiga samarbetspartners.

Vi finns med hela vägen från uppstart till full produktion.